Au început lucrările de asfaltare a străzilor din Saturn. Proiectul va fi gata la începutul lui 2021

0
258
Se toarnă al doilea strat de asfalt în Saturn

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, anunță cetățenii că s-au reluat lucrările de asfaltare pe străzile din stațiunea Saturn, fiind vorba despre cel de-al doilea strat.

Potrivit edilului, lucrările sunt efectuate cu bani din fonduri europene, circa 20 de milioane de lei, iar proiectul prevede, printre altele, înființarea de piste și stații pentru biciclete.

În atenția locuitorilor municipiului Mangalia: Se asfaltează în Saturn. În această perioadă, pe străzile din stațiunea Saturn, se toarnă cel de-al doilea strat de covor asfaltic, în cadrul proiectului cu bani europeni, contractat de Primăria Mangalia. În prezent, se asfaltează complet strada Corneliu Coposu, iar ulterior celelalte artere din proiect: Greenport, Henny Ignatie și Lavrion. Pe toate străzile supuse modernizării, trotuarele au fost reamenajate cu pavele, stâlpi de iluminat și mobilier urban modern. Noul sistem de iluminat stradal este deja funcțional și va avea un modul de telegestiune wireless. Totodată, s-au amenajat piste de biciclete, iar îin timpul sezonului vor exista stații de biciclete, alimentate cu energie solară. Imediat ce condițiile meteo vor permite, se vor amenaja spațiile verzi pe toate străzile din proiect. Intervențiile în teren mai prevăd înfiinţarea panourilor electronice de informare, amplasate în trei intersecții, cu gestionarea online a conţinutului afişat. Proiectul de modernizare a staţiunii Saturn are o valoare de aproximativ 20 de milioane de lei și va fi finalizat la începutul anului viitor”, a precizat primarul Cristian Radu, pe pagina sa de Facebook.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.