Au reînceput asfaltările în comuna Lipnița: DC45 a intrat în reabilitare

0
595

În comuna constănțeană Lipnița au fost reluate lucrările de asfaltare a drumurilor. Utilajele s-au pus în funcțiune începând de joi, pentru asfaltarea primului tronson.

Vești bune pentru locuitorii comunei Lipnița: au fost reluate lucrările de asfaltare a drumurilor principale, urmând ca, ulterior, toate drumurile din comună să fie aduse la un alt nivel.

Potrivit noului primar, Nicolae Florin Dinu, în momentul de față s-a început reabilitarea unui prim tronson de legătură.

S-a început asfaltarea Drumului Comunal 45, între localitatea Canlia și DN3. Este un drum de 1,1 kilometri și nu s-a mai intervenit asupra lui de aproximativ 10 ani. Vrem ca în această perioadă să-l asfaltăm, momentan, de la intersecția cu DN3 până la podul din localitate, iar în primăvară să continuăm lucrările și să-l asfaltăm integral. Este un drum destul de important și nu-l putem lăsa așa. De menționat că lucrările de asfaltare la acest drum au fost începute de fostul primar, noi doar le continuăm”, a declarat, pentru Focus Press, primarul comunei Lipnița, Nicolae Florin Dinu.

Tot el ne-a precizat că îi este greu, momentan, să se descurce în unele situații, dat fiind că încă nu are un viceprimar care să preia o parte din atribuții.

Daniel ALBU

Galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.