Au speriat tot satul: cinci femei și opt bărbați, reținuți pe bază de ordonanță după o bătaie generalizată

0
2214

13 persoane au fost reținute marți, 15 septembrie, pe bază de ordonanță la Dobromir (sat Lespezi), județul Constanța, după o bătaie cruntă, în urma căreia 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Întreg scandalul a avut loc în urmă cu o săptămână, pe fondul consumului de alcool, vecinii acestora declarându-se șocați de scenele petrecute.

Grupați în două tabere, cei 13, care sunt rude, au început să se certe și să se înjure, totul culminând cu o bătaie generalizată. Au fost sesizați polițiștii, care au demarat cercetările, stabilind că respectivii s-au lovit cu pietre, scânduri, pumni și picioare.

Astfel, polițiști din cadrul Postului de Poliție Dobromir și cei ai Secției 8 Rurală Băneasa au reținut cele 13 persoane bănuite de comiterea faptelor din data de 7 septembrie, pe raza localității Lespezi din județul Constanța. În urma administrării probatoriului în cauză, 8 bărbați și 5 femei au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.