Auchan România, despre amplasarea roșiilor din Turcia la standul cu produse românești: „Proveniența a fost corect etichetată, însă dintr-o eroare umană, acestea au fost amplasate în dreptul unui afiș ce nu a fost retras la timp”

0
1666

Auchan România a oferit un răspuns oficial ca urmare a publicării unui articol în publicația Focus Press, referitor la standul cu produse românești, unde erau oferite spre vânzare roșii din Turcia.

Precizăm faptul că proveniența roșiilor a fost corect etichetată, însă dintr-o eroare umană, acestea au fost amplasate în dreptul unui afiș ce nu a fost retras la timp. Ne cerem scuze pentru eroarea intervenită și vă asigurăm că situația a fost corectată.

Auchan România este un mare susținător al produselor agroalimentare românești, oferind clienților o gamă largă și diversificată de fructe și legume de origine locală, proaspete și delicioase, pe care vă invităm să le descoperiți în toate magazinele noastre, inclusiv în hipermarketul Auchan Vivo, de unde vă transmitem o serie de fotografii realizate chiar în aceeași zi.

De asemenea, pentru a ne asigura de cea mai bună calitate și prospețime a produselor locale, dezvoltăm filiere naționale cu producători români și avem în prezent 13 astfel de proiecte pe termen lung, prin care obținem produse agroalimentare cu trasabilitate controlată, de la sămânță până la raft. Susținerea producătorilor români și încurajarea consumului de produse locale reprezintă o prioritate pentru Auchan România, motiv pentru care 90% din întreaga noastră gamă alimentară provine de la producători români”, transmite Auchan România.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.