Aura Bozdoacă a depus jurământul de investire în funcția de subprefect al județului Constanța. VIDEO

0
387

Constanța are de joi, 6 februarie a.c., al doilea subprefect, în persoana Aurei Bozdoacă. Depunerea jurămăntului s-a făcut în sistem de videoconferință cu ministrul de Interne, Marcel Vela. Depuneri de jurămănt au mai avut loc tot în cadrul acestei videoconferințe, în alte patru municipii.
Ministrul Vela le-a cerut prefecților să coordoneze și să asigure permanența în cadrul Conmandamentelor pentru Situații de Urgență pentru localitățile sunt sunt instituite coduri de vreme severă. La răndul său suprefectul Aura Bozdoacă a declarat că noua sa funcție nu este un privilegiu, ci reprezintă o încununare a activității în administrația locală de peste 20 de ani.
Aura Bozdoacă este funcţionar cu experienţă în cadrul Prefecturii judeţului Constanţa.

“Eu Bozdoacă Aura, numită în funcția publică de subprefect al județului Constanța prin Hotărărea Guvernului, numărul 96/2020, depun următorul jurământ de credință în conformitate cu articolul 251 alineat 3 prin Ordonanța de Urgență a Guvernului numărul 57/2019 privind codul administrativ: Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilot județului Constanța. Așa să-mi ajutr Dumnezeu”, a declarat Aura Bozdoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.