Aurelian Temișan critică serviciile de pe litoralul românesc și a zis că nu va susține concerte

0
3072
foto: Facebook

Aurelian Temișan a criticat dur felul în care se prezintă litoralul românesc, în ciuda faptului că unele hoteluri au încercat o modernizare. Mai mult decât atât, a mărturisit că este dezamăgit de condiții, mai ales că întotdeauna prețurile pe care le percep sunt destul de mari pentru ceea ce oferă, de fapt, hotelurile. 

„E o dezamăgire totală. La serviciile pe care le avem, chiar dacă unele hoteluri au început să arate foarte bine, prețurile hotelurilor sunt mult mai mari față de serviciile pe care ți le oferă în afara hotelului, pentru că nu poți să te duci și să stai doar în hotel.Atunci, dacă încerci să faci un echilibru între ce îți oferă hotelul și ce vezi în afara lui, îți cam vine să pleci”, a mărturisit Aurelian Temișan pentru unica.ro.

Îndrăgitul cântăreț a mărtusit că nu își dorește să participe la evenimentele organizate la mare, asta pentru că spectacolele sale sunt diferite. Totodată, a explicat că fanii săi vor plăti întotdeauna bilet la concert pentru că în acest fel își arată susținerea și aprecierea. Evenimentele în aer liber, organizare pe litoral sunt, de obicei, fără costuri.

În final, artistul a spus că așteaptă cu nerăbdare toamna, în ciuda faptului că își dorește să se mai bucure de vară și implicit, de vacanță, potrivit wowbiz.ro.

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.