Autorul unui viol din noiembrie 2020, a fost identificat și arestat preventiv

0
196
Foto-arhivă

Un recidivist, suspect de agresarea și violarea unei femei din Constanța la sfârșitul anului 2020, a fost identificat de către anchetatori, iar instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele său.


Anchetatorii au stabilit pe baza probatoriului administrat, că individul, O.C.G., în vârstă de 32 de ani, a pătruns în noaptea de 26 spre 27 noiembrie, în jurul orei 00.30-1.00, fără consimțământul persoanei vătămate C.E. în interiorul corpului de casă situat în municipiul Constanța unde aceasta locuia cu chirie. Ulterior a constrâns-o pe aceasta prin amenințări și acte de violență să întreţină relaţii sexuale normale cu acesta la două intervale diferite de timp, cauzându-i astfel leziuni traumatice pentru a căror vindecare au necesitat un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul O.C.G.

În cursul zilei de 5 martie, procurorii au cerut arestarea preventivă a individului, iar magistrații Judecătoriei Constanța au dispus emiterea unui mandat pentru 30 de zile.

Antecedente penale

S-ar părea că individul respectiv nu este la primul contact cu legea penală. El mai are în palmares încă două dosare aflate pe rol, pentru furt calificat, respectiv dosarul
29311/212/2020, deschis la Judecătoria Constanța, înregistrat la finele anului trecut, pe 28 decembrie, respectiv dosarul 975/212/2021, înregistrat anul acesta, pe 13 ianuarie. El a mai fost cercetat, trimis în judecată și condamnat în 2014, în două dosare, tot pentru furt calificat, într-un dosar în care partea vătămată fiind CFR Marfă – sucursala Muntenia-Dobrogea. În acel dosar, individul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani și 6 luni de detenție, obținută prin contopirea a două pedepse plus încă una dintr-un dosar mai vechi, din 2010, de la Judecătoria Târgoviște.

Așadar, putem spune că individului îi place să trăiască pe muchie de cuțit, iar la sfârșitul anului trecut, în cazul infracțiunii de viol, a simțit nevoia să schimbe puțin macazul.

C.S. D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.