Autoturism de lux căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

0
72

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetăţean român.

Vineri, 20. august a.c., în cadrul unei acțiuni organizate de către polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia, pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional de autovehicule furate, au identificat pe raza municipiului Mangalia, un autoturism marca BMW, model 520, de culoare neagră, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 28 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date INTERPOL ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie, începând cu 16.08.2021.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.