Autoturism de lux căutat de autoritățile din Marea Britanie, găsit la Medgidia de poliţiştii de frontieră

0
134
Mașina furată recuperată de polițiștii de frontieră. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism, în valoare de aproximativ 200.000 lei, furat din Marea Britanie.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în cursul zilei de 17 noiembrie, pe raza municipiului Medgidia, un autoturism marca Mercedes-Benz, model C300, de culoare gri, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 29 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date INTERPOL ca fiind bun furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Autoturismul, an de fabricaţie 2015, evaluat la aproximativ 200.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.