Avalanșă de șoferi beți și fără permis, pe drumurile publice din Constanța

0
502
Imagine de arhivă, Foto: Cătălin Schipor

Mai multe persoane au fost depistate, vineri, 8 ianuarie, conducând  pe  drumurile  publice sub influența alcoolului. Unele dintre ele nu aveau  nici permis de conducere, dar au mai produs și accidente.

Astfel, pe data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac  au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șerban Vodă din comuna Mihai Viteazu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cev mai târziu, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot pe data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Și  acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus o autoutilitară pe DN 22C, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Șoferul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din comuna Cobadin, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.