Avalanșă de șoferi teribiliști și de persoane fără permis, pe drumurile publice din județ

0
1106
Polițiștii au verificat mai multe mașini. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis, weekendul trecut, zeci de dosare penale pentru mai multe abateri la regimul circulației rutiere. Dintre acestea amintim câteva cazuri.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17.45, un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului din orașul Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe data de 7 noiembrie, în jurul orei 18.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pinilor din municipiul Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391 A, în localitatea Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Steagului din localitatea Comana, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un moped pe strada Stejarului din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pandurului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Libertării din localitatea Mereni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.