Avarie RAJA: traficul auto a fost restricționat pe strada Caraiman, sensul de mers dinspre bulevardul 1 Mai Vechi către Poarta 6!

0
133
Avarie RAJA. FOTO Cătălin SCHIPOR

RAJA SA a sistat furnizarea apei potabile, astăzi – 27 decembrie 2021, în intervalul orar 11.00 – 17.00, în vederea executării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de la intersecția str. Caraiman cu bd. 1 Mai Vechi din municipiul Constanța.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: bd. 1 Mai Vechi – Pajurei – Șos. Mangaliei – bd. 1 Mai Vechi, precum și cei arondați punctelor termice 149 și 150.

Echipele de intervenție au încercat să remedieze avaria cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului foarte mare s-a oprit furnizarea de apă. Totodată, pentru executarea lucrărilor de reparații, traficul auto a fost restricționat în intervalul orar 09.00 – 19.00, pe primele două benzi de circulație de pe str. Caraiman – sensul de mers dinspre bd. 1 Mai Vechi către str. Poarta 6.

Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. “Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, dar și conducătorilor auto din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp”, spun reprezentanții RAJA.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.