Aventura „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi” continuă în parcurile din Constanța

0
87

După ce Caravana Zbumzzi a ajuns în Parcul din cartierul Poarta 6 și Parcul Viitorului, îndrăgita trupă poposește în acestă săptămână în Parcul KM 4-5, situat pe strada Prelungirea Liliacului. Prichindeii se vor bucura de mișcare și de spectacole de teatru de păpuși, de luni până sâmbătă, între orele 17:00 – 18:00.

De asemenea, de luni până joi, de la ora 19:30, trupa Zbumzzi se va muta pe plaja din Faleză Nord, strada Rotterdam, nr. 2. Intrarea este liberă! Proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi”, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, are loc în perioada 10 august- 12 septembrie.

PROGRAM:

Luni, 24 august – spectacol Zbumzzi;

Marți, 25 august – „Fata babei și fata moșului“;

Miercuri, 26 august – „Cenușăreasa“;

Joi, 27 august – „Motanul încălțat“;

Vineri, 28 august – „Cei trei purceluși“;

Sâmbătă, 29 august – „Aventurile lui Nică“.

Pe plaja din Faleză Nord se vor juca, de la ora 19:30, spectacolele: Zbumzzi (luni, 24 august), „Fata babei și fata moșului“ (marți, 25 august), „Cenușăreasa“ (miercuri, 26 august) și  „Motanul încălțat“ (joi, 27 august).

În perioada 31 august- 5 septembrie, proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi”  va ajunge în Parcul de la Gară iar între 7 și 12 septembrie, spectacolele de teatru de păpuși  se vor desfășura  în Parcul de la Casa de Cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.