Avion aterizat de urgență la Timișoara: Aeronava s-a întors din drum după ce unei femei infectate cu COVID-19 i s-a făcut rău

0
200

Un avion a aterizat de urgență, joi, 21 ianuarie a.c., pe Aeroportul din Timișoara. Potrivit primelor informații, este vorba despre o aeronavă care decolase de la București și se îndrepta către Madrid.

Avionul ieșise din spațiul aerian românesc, însă piloții au decis să de întoarcă din drum după ce un pasager a început să se simtă rău. Potrivit Antena 3, ar fi vorba despre o persoană infectată cu COVID-19.

Așadar, una dintre persoanele aflate în avionul care trebuia să ajungă în capitala Spaniei s-a simțit rău și chiar și-ar fi pierdut cunoștința pentru scurt timp. În aceste condiții, piloții au luat decizia să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport, acesta fiind cel din Timișoara, scrie stiripesurse.ro 

Persoana în cauză ar fi o femeie în vârstă de 65 de ani, care ar fi infectată cu virusul SARS-Cov-2, după ce ar fi participat la o înmormântare.

Pacienta a fost preluată de un echipaj medical, care a confirmat faptul că aceasta are COVID-19. La bordul avionului s-ar fi aflat peste 180 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.