Avocat trimis în judecată pentru ultraj, după ce i-a dat un pumn unei colege, la un partaj!

0
2711
Tribunalul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului A.R., avocat în cadrul Baroului București, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj judiciar.

S-a reținut că la 11 iunie 2021, avocatul Ramazan, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a agresat persoana vătămată C.F., avocată în cadrul Baroului Constanța care, de asemenea, se afla în timpul și în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Agresiunea a avut loc ca urmare a nemulțumirii inculpatului legată de atitudinea profesională a persoanei vătămate manifestată într-un litigiu.

Potrivit surselor noastre, pe data de 11 iunie a fost convocată Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul societății MG Tour SRL, deținută de soții M. și G.D. Această ședință a fost organizată în contextul partajului judiciar, ca urmare a divorțului celor doi.

În acest cadru, avocatul A.R. o reprezenta pe G.D., în timp ce C.F. îl reprezenta pe M.D. În acest context, între cei doi avocați a survenit un conflict, inițial verbal, însă, ulterior, acesta a degenerat într-unul violent. Mai exact, A.R. a lovit-o pe colega sa, C.F., cu pumnul în umăr, după care a împins-o și a scos-o afară. La fața locului a fost solicitată și intervenția polițiștilor, pentru a calma spiritele. Însă, în cele din urmă, totul a culminat cu o plângere penală, după care a urmat trimiterea în judecată a avocatului agresor.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.