EXCLUSIV. Avocatul Marin Valentin s-a sinucis!

0
4094
Baroul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un cunoscut avocat din Constanța a decedat în cursul nopții trecute, în jurul orei 02:20. Potrivit unor surse din Baroul Constanța, este vorba despre avocatul Marin Valentin, fost judecător.

Se bănuiește că ar fi vorba despre o sinucidere, însă informația nu a fost confirmată oficial. Colegii au postat mesaje de condoleanțe pe grupul de whatsapp al Baroului.

UPDATE

Avocatul Marin Valentin s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Gestul său a fost pus pe seama unui dosar din instanță, unde ar fi fost condamnat cu suspendare.

Oficial, de la IPJ, despre acest caz:

”La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, un bărbat ar fi căzut de la înălțime.
Polițiștii au identificat persoana în cauză, de 52 de ani, din municipiul Constanța. Totodată, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța care a constatat decesul bărbatului.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvâririi infracțiunii de ucidere din culpă”, susțin reprezentanții IPJ Constanța.

Scurt istoric

De precizat că Marin Valentin a fost judecător până în 1999, după care a intrat în avocatură. Totodată, fostul judecător a avut ceva probleme cu legea penală. De exemplu, în urmă cu circa 10 ani, a condus beat între localitățile Agigea și Constanța, iar participanții la trafic au sunat la Poliție, la momentul respectiv, întrucât acesta punea în pericol traficul rutier. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, fostul judecător nu s-a supus, a urmat o urmărire de circa 10 kilometri, după care a urmat un scandal monstru între acesta și polițiști. A urmat un proces penal, care s-a terminat cu o condamnare la închisoare cu suspendare.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.