Un bărbat din Căminul de bătrâni și-a snopit în bătaie doi colegi, iar unul a decedat ulterior în spital

0
1609
Foto cu rol ilustrativ

Clipe de groază în Căminul de persoane vârstnice din Călărași. Unul dintre beneficiari, un bărbat în vârstă de 79 de ani și-a luat la bătaie doi colegi, folosind în acest scop un obiect contondent. Victimele au fost transportate la spital iar una dintre ele a decedat ulterior

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au reținut un bărbat, în vârstă de 79 de ani, pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 04.55, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de asistenta unui cămin de persoane vârstnice, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că un rezident a agresat două persoane.

În fapt, pe fondul unui conflict, un bărbat, de 79 de ani, a agresat doi rezidenți, în vârstă de 80 și 60 de ani, cu un obiect contondent.

Persoanele în cauză au fost transportate la spital, bărbatul de 80 de ani decedând ulterior.

Cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.