Bărbat înjunghiat în plină stradă, la Vaslui

0
54
Foto cu rol ilustrativ

Un incident grav a avut loc, vineri seară, în județul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Huși, a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. După acordarea primului ajutor aceasta a fost transportat la Spitalul Huși, ulterior fiind transferat la Spitalul Sf. Spiridon Iași cu diagnosticul de șoc hemoragic, potrivit realitateadevaslui.net.

Medicii l-au găsit la domiciliu, conștient și coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară.

Echipajul de salvare l-a găsit la domiciliu, conștient și coerent dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng în zona retroclaviculară”, a declarat Serviciul de Ambulanță al Justului Vaslui.

După acordarea primului ajutor aceasta a fost transportat la Spitalul Huși, ulterior fiind transferat la Spitalul Sf. Spiridon Iași cu diagnosticul de șoc hemoragic

În acest moment pacientul este transferat la Spitalul Sf. Spiridon Iași cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu diagnosticul de Șoc Hemoragic”, a precizat SAJ Vaslui, potrivit Realitatea.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.