Bărbatul care a sunat la 112 pentru a anunţa că este o bombă la mall a fost sancţionat: este cunoscut cu afecţiuni psihice

1
5576

Duminică, 14 august a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că, în incinta unul complex comercial situat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, ar exista o bombă. Ameninţarea s-a dovedit a fi falsă, iar bărbatul care a sunat pentru a alerta autorităţile a fost identificat şi sancţionat. Acesta este cunoscut ca având afecţiuni psihice.

Intervenția specialiștilor pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-a finalizat. În urma examinării complexului comercial nu au fost identificate elemente de interes pirotehnic. Activitatea centrului comercial a fost reluată în condiții de siguranță. Concomitent, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au condus la sediul Secției 4 pe bărbatul care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Acesta a fost depistat pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța.

Bărbatul, de 33 de ani, este cunoscut cu afecțiuni psihice. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, la O.U.G. 34/2008. De asemenea, a fost luată măsura internării la Secția de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea efectuării unor examinări medicale de specialitate.

La activități au participat specialiști pirotehniști ai Serviciului Român de Informații, pirotehniști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța (secțiile de poliție urbană și Biroul Rutier), polițiști rutieri ai Serviciului Rutier, precum și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandami Județean Constanța.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. fost nevoie sa se distruga singurul parc al Constantei, pentru mizeria asta de betoane.
    Spunea nimicul de constantinescu, vom ocupa numai 2% din parc.
    Uitase sa spuna si ce procente din spatiul verde! Probabil, 60%…
    Dar si boborul constanteano-mioritic, doarme si viseaza la bufurile ce au fost…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.