Bărbatul care s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Județean suferise o intervenție chirurgicală: era infectat și cu COVID-19

0
1322

Un tragic eveniment a avut loc în dimineața zilei de duminică, 28 februarie a.c., în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Un bărbat în vârstă de 80 de ani s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii, medicii declarând decesul în urma efectuării protocolului de resuscitare fără succes.

Reprezentanții SCJU Constanța au declarat că bărbatul suferise o intervenție chirurgicală gravă și săptămâna trecută fusese confirmat pozitiv cu COVID-19.

“Evenimentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 6. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani care a cazut de la etajul 5.

Pacientul era internat în secția clinica Chirurgie Generală I și suferise o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune gravă.
În plus, săptămâna trecută a fost diagnosticat cu COVID-19, motiv pentru care era internat într-un salon izolator destinat pacientilor infectați cu SARS CoV-2.
Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.
Conducerea Spitalului regretă tragicul eveniment. În momentul de față este în curs o anchetă internă
“, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Constanța.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.