Bărbatul posibil înecat în apele Borcei, de negăsit

0
191
FOTO CU ROL ILUSTRATIV

Stația de pompieri Fetești a reluat căutările pentru persoana posibil înecată în brațul Borcea. Se intervină cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o barcă și un echipaj de scafandrii de la ISU Constanța, însă, până în acest moment persoana posibil înecată în brațul Borcea nu a fost găsită.

Precim că luni, 21 decembrie a.c., în jurul orei 20.30, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât, pe brațul Borcea, la km naval 20, pe raza localității Făcăeni, o barcă în care se aflau două persoane de sex masculin, cu vârste de aproximativ 38 și respectiv 50 de ani, s-a răsturnat.

Unul dintre bărbați a fost salvat și scos la mal de o barcă de pescari, iar celălalt este posibil înecat. La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială de stingere și o autospecială SMURD.

S-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD bărbatului salvat, cu vârsta de aproximativ 38 de ani; ulterior, acesta a refuzat transportul la spital. Persoana posibil înecată, bărbat de aproximativ 50 de ani, nu a fost găsită. În cazul reluării căutărilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.