Bărbatul rănit în explozia de la Cernavodă a decedat

0
1068

Bărbatul care a fost rănit grav în urma unei deflagraţii care a avut loc în incinta portului din Cernavodă a decedat! Acesta avea 30 de ani şi era tatăl a doi copii.

Reamintim că în data de 23 august o anchetă a fost declanşată la o firmă din Cernavodă, după ce un angajat al acesteia a fost rănit grav în urma unei deflagraţii. Incidentul a avut loc în data de 23 august, la SC Mabinav Trade SRL, din incinta portului. Din păcate, bărbatul a decedat la spital.

Marius Iulian G. era angajat ca muncitor necalificat înn cadrul Mabinav, iar incidentul s-a produs în timp ceîncerca să sudeze un sistem de blocare a tambuchiului unui tanc de balast. Din cauza acumulării de gaze rezultate în urma vopsirii tancului s-a produs o deflagraţie, iar Marius Iulian G. a sărit în apă pentru că hainele i-au luat foc.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, “accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de SC Mobinav Trade SRL, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările şi completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare ăi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, ce va analiza dosarul, îl va aviza sau, în cazul în care  se constata că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz”.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.