Barna după întâlnirea cu Kaus Iohannis: „Asistăm la un abuz asupra democrației fără precedent. Cîțu și Ciolacu blochează dreptul la moțiune de cenzură“

0
230
Dan Barna

Dan Barna, liderul USR PLUS a acceptat invitația președintelui Klaus Iohannis și s-a întâlnit cu acesta la Palatul Cotroceni. Ceea ce ar fi trebuit să fie o discuție despre criza politică din coaliţia de guvernare nu a fost decât o întîlnire informală. .

După întâlnirea cu președintele României, Dan Barna a spus că acesta nu a venit cu nicio soluţie, în cadrul întâlnirii având loc o trecere în revistă a evenimentele care au provocat această criză politică.

„Ieșirea din criză se poate realiza prin numirea unui nou premier. Cam aici s-a terminat partea de conținut a dialogului. Nu s-a prezentat vreo soluție. (…) Asistăm la un abuz asupra democrației fără precedent. Cîțu și Ciolacu blochează dreptul la moțiune de cenzură. (…) Florin Cîțu trebuie să plece. Lăsați moțiunea de cenzură să se întâmple. Încetați să transformați România într-un stat bananier“ a punctat Dan Barna.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.