Băsescu, despre viitoarea guvernare: Dacă va fi de stânga, va fi o catastrofă, banii se vor duce la consum

0
310
Traian Băsescu - Foto: Agerpres

Fostul președinte Traian Băsescu a explicat marți seară, într-o emisiune televizată cât de necesară este o guvernare de dreapta după alegerile parlamentare pentru a investi corect banii din fondurile Uniunii Europene dar și pentru schimbarea în bine a economiei României.

Actualul europarlamentar spune că este nevoie de o guvernare chibzuită, iar o guvernare de stânga va fi o catastrofă, ca și o eventuală alianță USR-PSD. 

„Noi avem o șansă prin fondurile alocate. Niciodată nu am fi avut parte daca nu eram in Uniunea Europeană. De la 1 ianuarie (2021), România are parte de 83 de milioane de euro. Torul este să avem o guvernare chibzuita, bani sunt, totul este să îi folosim pentru dezvoltarea țării. Daca vor decide să-i utilizam pentru consum, să ne fie de bine. Asta e! (…) Nu va fi deloc ușor! Daca va fi guvernare de stânga, va fi o catastrofa, banii se vor duce la consum. Iar stânga s-a dovedit incompetentă și incapabilă să facă proiecte. Ei știu să consume, sa cumpere voturi cu bani publici. O guvernare de drreapta va fi pentru dezvoltare, eficienta economica. România are nevoie de o guvernare de dreapta”, a declarat Traian Băsescu, potrivit realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.