Bătaie în club, de Crăciun: o tânără s-a trezit cu un pahar aruncat în faţă de o nevastă geloasă

0
21681
foto cu rol ilustrativ

O.L.F., soția unui manager constănțean al unui cunoscut brand de haine, a ajuns în vizorul polițiștilor de la Secția 3. Motivul? A umplut de sânge o constănțeancă stabilită de mai bine de 13 ani în străinătate. Cum s-a întâmplat grozăvia? De Crăciun, în Clubul Fratelli din Constanța, în timp ce se află în local, o tânără a fost agresată. Aceasta s-ar fi trezit din senin cu un pahar direct în față. Din fericire, cioburile nu i-au ajuns în ochi, însă toată fața o avea plină de sânge, susțin martorii.

Doamna F. i-a aruncat cu un pahar direct în față. Domnișoara s-a ales cu o tăietură. Era plină de sânge. Nu se poate așa ceva. Unde ne aflăm? Suntem în Constanța, nu în Africa. Cum să agresezi pe cineva fără motiv. Victima era în stare de șoc. I-a distrus fața. Dacă soțul agresoarei nu o imobiliza, paharul acela lovea pe altcineva. Nu se face așa ceva în societate. După incident, ei au vrut să fugă. Dacă nu erau vinovați, nu plecau de la locul faptei. Au fugit mâncând pământul. Le-am spus: “Stați aici, să vină Poliția!”. Victima a întrebat-o pe agresoare de ce a mutilat-o și i-a răspuns că s-ar fi dat la bărbatul ei. Dar nu este adevărat. Soțului ei i s-a adresat o întrebare și ea a crezut altceva. Însă, ceea ce a făcut nu are nicio scuză”, au relatat martorii.

Acum, situaţia a ajuns atât în atenţia Poliţiei, cât şi a unui avocat, întrucât victima dorește să se judece cu agresorii. “Plângerea s-a făcut atât pe numele agresoarei L.F., cât și pe numele soțului D.F. Tânăra, după ce a fost lovită cu paharul și sângera, a încercat să se protejeze, dar îi curgea sânge pe față și în acel moment a tras-o de păr pe agresoare, iar D.F. a tras-o de păr pe victimă. A intervenit un apropiat al domnișoarei și l-a luat de pe ea. Ulterior, victima a fost dusă afară să i se oprească sângerarea. Au venit și polițiștii acolo. Există plângere la Secția 3. Victima a ajuns la Spitalul Județean, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale și în ianuarie va primi și certificatul medico-legal. Ea a venit recent în Constanța, pentru că locuiește de 13 ani în străinătate, și este șocată de tot ce i s-a întâmplat”, ne-au relatat martorii.

Inspectoratul de Poliție Județean din Constanța confirmă incidentul: “La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii Secției 3 au fost sesizați de către o femeie, de 31 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în interiorul unui local din municipiul Constanța, ar fi fost agresată fizic de o persoană pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate de polițiștii Secției 3, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.