Bijuterii de 365.000 de lei, fără documente, descoperite de către poliţiştii constănţeni

0
196

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în interiorul unui autoturism condus de către un cetățean român, peste 1.500 de grame de bijuterii, presupuse a fi din aur, fără documente legale.

Vineri, 24.09.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în municipiul Constanţa, un autoturism marca BMW despre care existau indicii că ar transporta bunuri provenite din contrabandă.

Cu ocazia efectuării controlului asupra autoturismului, s-a stabilit că maşina era condusă de către o femeie în vârstă de 34 de ani, cetăţean român, iar în interiorul vehiculului a fost descoperită o pungă în care se aflau mai multe cutii de carton ce conţineau bijuterii confecţionate dintr-un metal de culoare galbenă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente justificative.

Bunurile sus-menționate, în cantitate totală de 1.523,58 grame şi estimate la o valoare de 365.000 de lei dacă în urma expertizei se stabileşte că sunt din aur, au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

Totodată, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.