Bilanț COVID-19: Infectări în rândul profesorilor și elevilor din județul Constanța

0
432

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 se află în plină desfășurare în județul Constanța, iar începând de luni, 15 martie a.c., cetățenii se pot programa pentru etapa a III-a de imunizare.

Însă, noile cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov-2 cresc de la o zi la alta, incidența se află într-un trend ascendent, iar câteva localități constănțene se află în scenariul roșu.

Având în vedere incidența care este în creștere, unele unități de învățământ vor trece în scenariul 3 de funcționare, adică în mediul online.

Referindu-ne la cazurile de infectare din rândul elevilor, profesorilor sau persoanlului auxiliar, Direcția de Sănătate Publică, vineri, 12 martie a.c., 55 de profesori, 117 elevi, 4 preșcolari, 15 studenți și 21 de angajați (personal auxiliar) au fost confirmați cu virusul Sars-Cov-2 la nivelul județului Constanța.

Conform datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 396 de cadre didactice, 964 de elevi, 222 studenți și 126 angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.