Bilanţ COVID de la debutul pandemiei: 1.828 de cazuri de infectare în rândul personalului medical din Constanţa

0
99

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 43.004 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.262 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. În acest moment, sunt 9 persoane internate. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.036 de persoane aflate în carantină la domiciliu și 26 de persoane sunt izolate la domiciliu, potrivit Prefecturii Constanţa.

Conform datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 527 de cadre didactice, 1.312 elevi, 272 de studenți și 162 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 1.828 de cazuri de infectare în rândul personalului medical: medici (407), asistenți medicali (826) și personal auxiliar (595). În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 71 de teste antigen rapide și 276 de teste RT-PCR. Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.