Bloc de patru etaje, în locul unui magazin de geamuri, pe o strada îngustă din zona Baba Novac

0
1541

În municipiului Constanța, investițiile sunt în plină expansiune. Municipalitatea a emis în cursul zilei de vineri, 12 noiembrie a.c., două certificate de urbanism solicitate în vederea dezmembrării mai multor corpuri de clădiri și construirea unui bloc de patru etaje pe strada Breaza, numărul 19, zona Baba Novac.

Actul de urbanism este emis pe persoană fizică, iar sub regulamentul GPDR privind protecția datelor cu caracter personal, pe site-ul instituției nu apare numele beneficiarului.

Însă, la acea adresă, pe îngusta stradă Breaza, la numărul 19 funcționează sediul societății Dako Prod SRL și magazinul de sticlărie ce aparține acestei societăți. Prin actul de urbanism cu numărul 3560 se propune „Desființare corpuri existente fără acte: C1, birouri și hală P+M, C2, magazie metlică parter, C3, hală parter, C4, W.C. parter, C5, șopron depozit parter”.

Odată eliberat terenul, se intenționează a se construi, potrivit certificatului de urbanism cu numărul 3561, un imobil în regim de înălțime de S+P+2,4 etaje, locuințe colective cu spațiu comercial la parter și împrejmuire teren.

Societatea Dako Prod SRL a luat fiinţă la data de 17 decembrie 2008, având sediul pe strada Breaza la numărul 19, municipiul Constanța. Unic administrator și asociat este Panea Daniela. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost de 873.720 de lei, profitul net de -14.890 de lei și datorii de 649.072 de lei și un numărul de șapte angajați.

Magazinul Dako Prod a ajuns în atenția publică la finele anului 2017, în urma unui tragic accident de muncă soldat cu decesul unui angajat. Victima, un bărbat în vârstă de 43 de ani, asigura manipularea unei lăzi ce la un moment dat s-a dezechilibrat, aceasta înclinându-se peste victimă și prinzând-o între celelalte lăzi aflate în camion.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.