Bloc de patru etaje lângă hipermarketul Carrefour. Cine este investitorul

0
2336

Din anul 2019 societatea C&D Apartments Residences 2017 SRL face demersuri pentru construirea unui imobil de patru etaje pe bulevardul Tomis în imediata apropiere a hipermarketului Carrefour, iar acum a primit și undă verde de la Agenția Pentru Protecția Mediului.

APM Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul „Construire imobil P+4E locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier”, amplasat în municipiul Constanța, B-dul Tomis, nr.425, că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 09.10.2020.

Terenul pe care se realizează construcția are 343 mp. Zona studiată este parte dintr-o zona cu funcțiuni de locuire colectivă și funcțiuni aferente acestora. Zona beneficiază de acces facil din arterele importante de circulație din zonă, respectiv bulevardul Tomis. Vecinătățile sunt reprezentate de zone rezidențiale în regim colectiv (în imobile cu regim de înălțime P+3E-P+9E).

Firma C&D Apartments Residences 2017 SRL a fost înființată în anul 2017.Asociați persoane fizice sunt Cicio George și Stambuli Dumitru, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Cicio George.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.