Blue Bike vinde apartamente noi la Eden

0
303

Blue Bike Eden este un proiect ce îmbină armonios utilitatea cu elementele contemporane de design și arhitectură, pentru a crea acea experiență unică oferită de un spațiu propriu pe care să îl poți numi „acasă“, susțin reprezentanții dezvoltatorului.

Potrivit acestora, cei interesați vor descoperi o nouă perspectivă asupra vieții urbane, în noul proiect Blue Bike din Constanța.

Situat într-o zonă rezidențială liniștită, pe Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 82, Blue Bike Eden va dispune de 120 de locuințe, cu structuri diferite, parcare subterană pe doua niveluri, cu 250 de locuri, și spații comerciale desfășurate pe 1.700 de metri pătrați.

De exemplu, apartamentul cu două camere tip I va avea finisaje impecabile, amenajări moderne și mult spațiu, pentru a te bucura de viață. O suprafață utilă cuprinsă între 54,76 și 56,49 mp, o suprafață construită – între 72,27 și 91,79 mp, și balcoane cu suprafețe cuprinse între 6,7 și 20,55 mp.

Prețurile pornesc de la 1.200 de euro/mp construit, plus TVA.

Astfel, dezvoltatorul promite un ansamblu rezidențial care va redefini standardele de lifestyle urban. Designul avangardist și elegant, împreună cu amenajarea inteligentă a spațiilor va oferi viitorilor locatari o experiență unică.

Blue Bike a finalizat numeroase proiecte imobiliare, în București și Constanța. De exemplu, la ICIL, în Compozitori, în Mamaia și, recent, în Pipera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.