Bogdan Huțucă: „A fost retrimis comisiei proiectul ce vizează eliminarea taxelor pe care le plătesc șoferii pentru traversarea podurilor Fetești – Cernavodă și Giurgeni – Vadu Oii”

0
459
sursa foto: Bogdan Huțucă/ Facebook

Deputatul și președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă vine cu noutăți în ceea ce privește proiectul inițiat de acesta în legătură cu eliminarea taxelor pe care le plătesc șoferii pentru traversarea podurilor Fetești – Cernavodă și Giurgeni – Vadu Oii. Concret, acest proiect de lege a fost retrimis comisiei de specialitate.

În acest sens, deputatul Bogdan Huțucă a făcut o postare pe pagina sa de socializare:

O veste bună pentru constănțeni După cum știți, în urmă cu doi ani, am inițiat un proiect de lege prin care mi-am propus să eliminăm taxele pe care le plătesc șoferii pentru traversarea podurilor Fetești – Cernavodă și Giurgeni – Vadu Oii. Am arătat atunci că această taxă nu se justifică, deoarece șoferii oricum achită rovinieta pentru folosirea drumurilor naționale. Nu mi se pare corect ca aceștia să plătească suplimentar o taxă, căci acest lucru face ca produsele noastre să fie mai puțin competitive pe piața românească. Astfel, dacă vom elimina această taxă, vom sprijini indirect atât antreprenorii, în special transportatorii, cât și angajații constănțeni. Din păcate, în anii trecuți, nu am avut majoritatea parlamentară necesară pentru a trece această lege. Acum însă, proiectul a fost retrimis la comisie, ceea ce ne oferă nouă încă o șansă de a face acest lucru foarte bun pentru constănțeni. Voi reveni aici cu noutăți despre această inițiativă. Sper că vom găsi împreună soluții pentru aprobarea acestui proiect”, se arată în postarea deputalului Bogdan Huțucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.