Borcea: „Am lovit-o pe Alina Vidican, dar nu în penitenciar”

0
601

Fostul patron de la Dinamo, Cristian Borcea, a recunoscut zâmbind că a lovit-o pe Alina Vidican, însă a ținut să precizeze că nu s-a întâmplat în timpul unei vizite la penitenciar, când aceasta era însărcinată, așa cum s-a speculat, ci cu altă ocazie.

„Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu a fost aşa. În alt context, da, nu cât am fost în penitenciar’, a mărturisit fostul acționar de la Dinamo la întrebarea Denise Rifai „Ați lovit vreodată o femeie?”. Cristi Borcea și Alina Vidican s-au despărțit cu mare scandal, iar femeia a suferit cumplit când a fost părăsită de acesta.

„Am lovit o femeie, dar atunci, cu Alina, nu s-a întâmplat. Alina nu a avut nicio discuție cu Mihaela (n.r.: s-a zvonit că s-ar fi certat destul de urât, iar Borcea ar fi altoit-o pe blondă). Ele se înțelegeau foarte bine.  În alt context, da, dar nu cât am fost în penitenciar”, a șocat Cristi Borcea.

„Nu le-am cumpărat tăcerea soțiilor mele”

Acesta a mai spus că niciodată nu a cumpărat tăcerea soțiilor sale, pentru că le pompează mereu bani pentru creșterea copiilor. A înlocuit cuvântul bani cu oxigen și le-a adresat un mesaj fostelor sale neveste. “Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel‘, a mai declarat Cristi Borcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.