Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești”, în doliu: Un plutonier major, între victimele incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase a murit

0
567

Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești”  este în doliu. Plutoneir major, Adrian Marțincu de la Batalionul 341 Infanterie “Rechinii Albi” Topraisar a decedat în cursul zilei de marți, 6 ocombrie a.c.. Bărbat fusese infectat cu COVID-19 și nu era vaccinat.

„Astăzi, prea devreme pentru un luptător, a trecut în rândurile drepților Armatei din Ceruri, Plt.maj. Adrian Marțincu, unul dintre “Rechinii” Batalionului 341 Infanterie “Rechinii Albi” și veteran al teatrelor de operații din Kosovo, Afghanistan și Irak. Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade! Azi s-a sfârșit ultima ta luptă“, au transmis pe Facebook reprezentanții Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, ce făcuse două misiuni în Afganistan, era unul dintre pacienții transferați la Spitalul de Boli Infecțioase de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța după nefericitul incident de vineri, 1 octombirie a.c., când un incendiu a izbucnit la Secția ATI, unde era internat.

Precizăm că în urma incendiului șapte femei internate la Secția de Terapie Intensivă și-au pierdut viața.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.