Bucuria revederii! Un preot din Constanţa şi-a regăsit mama după 29 de ani

0
577

Arhidiaconul George-Mihai Hrițuleac din Constanţa a reuşit să-şi găsească mama după 29 de ani. Preotul a apelat la The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, care îi ajută pe românii adoptaţi sau care nu şi-au mai văzut familia de foarte mult timp să îi regăsească pe cei dragi, iar după ce povestea sa a fost publicată pe pagina de Facebook, preotul şi-a găsit mama.

Preotul a sărbătorit reîntregirea familiei prin rugăciune de mulțumire la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie: “Mulțumim Ție, Doamne!”

Înainte și după… 29 de ani. Preotul Hriţuleac: “Bine te-am regăsit, Mama!”

Pentru că nu toate căutările au loc public, vreau să împărtășesc cu voi bucuria pe care am avut-o atunci când domnul Părinte Arhid. George-Mihai Hrițuleac a avut încredere în noi și ne-a cerut ajutorul. Mă bucur nespus că am reușit să îi găsim mama, și cu acordul dânsului vă adaug cuvintele lui pentru noi toți, cuvinte care au venit ca o mângâiere pentru suflet:

Dumnezeu știe cel mai bine din ce motive mi-a fost dat să cresc fără Mamă. Tot EL știe cel mai bine de ce mi-a fost rânduit să eșuez în încercările mele de a o găsi din ultimii mai bine de 5 ani. Nu m-am oprit din căutări și, până la urmă, Dumnezeu mi-a rânduit ca anul acesta să dau peste niște oameni minunați la “The Never Forgotten Romanian Children” și, cu ajutorul lor să o găsesc pe cea care mi-a dăruit viață. Ne-am întâlnit, am povestit și ne-am bucurat unul de altul câteva zile. Până la următoarea întâlnire… Mulțumesc din suflet pentru tot și pentru toate, echipei The Never Forgotten Romanian Children!

Să vă răsplătească Dumnezeu jertfa, dragostea și osteneala! Dumnezeu să rânduiască tuturor reîntregirea sufletelor prin aflarea membrilor familiilor biologice! Pace si bucurii tuturor!“, se arată într-o postare pe Facebook din 10 mai.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.