Bunuri aduse din Turcia, confiscate la P.T.F. Vama Veche

0
180

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 12.600 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

În data de 31.08.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui autocar ce efectua transport regulat de persoane pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în cala destinată bagajelelor 56 articole de îmbrăcăminte, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau șoferului, un bărbat de 42 de ani, cetățean turc, care a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, cu intenția de a le comercializa pe teritoriul României. Toate produsele, în valoare de 12.630 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.