Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 26.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră

0
33

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 26.300 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Miercuri, 10 martie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua transport regulat pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în cala destinată bagajelelor 175 articole de îmbrăcăminte, încălţăminte și marochinărie care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unor cetăţeani români, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 45 respectiv 50 de ani, care au declarat că au achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Toate produsele, în valoare de peste 26.300 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.