Când îşi reia activitatea Sanatoriul Techirghiol

0
1130

Sanatoriile balneare încep să îşi reia activitatea. Cel de la Techirghiol, acolo unde au fost carantinate sute de persoane revenite din străinătate, este momentan “blocat”, dar se speră ca în două săptămâni activitatea să revină la normal.

Managerul Sanatoriului Balnear Techirghiol, Roxana Almășan, declara în urmă cu o săpămână: ”Încă sunt cazați carantinați la Sanatoriu aici, 50 mai exact. Așteptăm să vedem ce vor spune autoritățile, astăzi, mâine, poimâine. Noi oricum suntem pregătiți. Ținem un sanatoriu cu o capacitate de 850 de paturi pentru 50 de paturi, mi se pare mult. Avem deja foarte multe cereri, oamenii așteaptă să deschidem”.

Contactat de Focus Press, edilul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, a declarat că în maxim două săptămâni se aşteaptă reluarea activităţii sanatoriului: ”Deocamdată este permis accesul doar în pavilionul A, iar în următoarele două săptămâni se pare că se va relua activitatea la Sanatoriul Balnear Techirghiol. În momentul de față, încă mai sunt carantinați cazați, vorbim de 40 de persoane. Acestea au părăsit domiciliul, ei având obligația să stea în carantină, astfel au fost aduși aici”.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.