Când se va relua fotbalul mic

0
353

AJF Constanța lucrează la variante pentru reluarea fotbalului județean. Săptămâna aceasta era programată o ședință a Comitetului Executiv al forului ce conduce fotbalul constănțean. Președintele AJF Constanța, Lucian Cîrjă, este însă în auto izoloare la domiciliu, lucru ce complică un pic lucrurile.

Soția acestuia, care lucrează la Primăria Constanța, a intrat în contact cu mai mulți angajați ai instituției depistați pozitiv. Testul dânsei a ieșit negativ dar normele în vigoare impune auto izolarea.

Cum autoizolarea este de zile AJF va convoca Comitetul de Urgență pentru a reporni fotbalul mic. În cadrul Comitetului de Urgență se poate ca un membru să fie prezent și prin videoconferință sau telefon nu obligatoriu fizic cum este cazul în cadrul unui Comitet Executiv.

Din variantele de lucru AJF va alege mai mult ca sigur înghețarea Ligi a V-a și VI-a. Pentru Liga a IV-a se va opta pentru oprirea campionatului de la locul 5 în jos și un play-off cu primele 4, într-un sistem fiecare cu fiecare pe teren neutru. În play-off se va intra cu jumătate din punctele acumulate până la întreruperea campionatului.

Datele de disputate ale celor trei etape din play-off vor fi: 11 iulie, 18 iulie și 25 iulie. Partidele se vor juca la Techirghiol de la ora 11.00 și respectiv 18.00.

Clasamentul la începutul play-off-ului urmează să arate astfel:

  1. CS Năvodari – 23 de puncte
  2. Gloria Albești – 22 de puncte
  3. CS Agigea – 22 de puncte
  4. Viitorul Fântânele – 21 de puncte.

Iată și programul celor trei etape

Etapa 1 – CS Năvodari – Viitorul Fântânele / Gloria Albești – CS Agigea

Etapa 2 – Viitorul Fântânele – CS Agigea / CS Năvodari – Gloria Albești

Etapa 3 – Gloria Albești – Viitorul Fântânele / CS Agigea – CS Năvodari

Înghețarea fotbalului mic de la locul 5 din Liga a IV-a în jos duce obligatoriu la un sezon în care, indiferent de eșalon, nu va retrograda nimeni.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.