VIDEO. Când va construi Chițac prima parcare din cele promise?

1
605

Primarul Vergil Chițac a promis în campania electorală că strategia sa privind parcările va contribui la fluidizarea traficului în Constanța. „Ideea de la care plecăm este că trebuie să existe cel puțin o parcare pe o rază de 500m de locul în care te afli și o parcare la 500m de casă“, se arăta în Programul său de guvernare locală.

Vergil Chițac a susținut, în campania electorală, că va construi trei parcări în proximitatea și în interiorul zonei centrale, respectiv o parcare subterană în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, o parcare supraterană la Poarta I și o altă parcare supraterană pe malul portului (pe strada Traian). De asemenea, edilul-șef a susținut că în cartiere vor fi construite parcări noi subterane sau supraterane, dintr-un fond de investiții de 15 milioane de lei, alimentat, inițial, de la bugetul local.

Când va începe construcția primei parcări dintre cele promise?

„Construcția primei parcări, din momentul în care o gândești și ai și banii necesari, conform Hotărârii de Guvern 907, respectând toate procedurile, de la Notă conceptuală la Studiu de fezabilitate, Proiect tehnic, licitații, durează 400 de zile până când încep lucrările de construcție.

Aceasta este legislația în România“, a declarat primarul Vergil Chițac miercuri, 3 martie a.c.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Păi noi așteptăm 400 de zile , nu este problemă 🤔 !!! A demarat procedurile ? Așa cum ne-am descurcat până acum ne mai descurcam încă o perioada dar să ne mai lase buzunarele in pace 😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.