Când vor merge elevii la școală, în mod normal. Ce spune ministrul Educației

0
205
Foto-arhivă

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a vorbit despre cele trei scenarii pe care le are în vedere cu privire la redeschiderea şcolilor.

Sorin Cîmpeanu a anunţat că sunt trei scenarii în vederea redeschiderii şcolilor. Dar, decizia finală va fi  luată pe 2 februarieMinistrul Educaţiei a subliniat faptul că este necesară o prudență mai mare cu privire la întoarcerea elevilor la şcoală. Având în vedere apariția noii tulpini a coronavirusului este posibil să se revină asupra deciziilor.

Avem în vedere trei scenarii. Decizia finală O nouă discuție va avea loc pe 2 februarie. Responsabilitatea e partajată în dată de 2 februarie. Autoritățile sanitare cu competență trebuie să se pronunțe”, a declarat ministrul, citat de EVZ.ro.

Tot el a mai precizat, pentru aceeași sursă, că recuperarea materiei se va face începând cu luna februarie, odată cu reîntoarcerea copiilor în școală.

Avem un program cu cinci ore, numărul mediu pe săptămână, vreme de 16 săptămâni, februarie -martie, aprilie-mai. Dacă sunt cinci ore pe săptămână, e ușor de imaginat o oră în plus în fiecare zi sau poate mai puțin, sau poate mai mult”, a spus ministrul, potrivit Evenimentul Zilei.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.