Candidații PMP la președinția CJC și Primăria Constanța: Ioana Reșit și Claudiu Palaz

0
480

Partidul Mișcarea Populară, organizația Constanța, a primit validările pentru candidaturile depuse atât  pentru municipiu, cât și pentru județul Constanța, dar și pentru cele 50 de organizații ale județului, unde PMP se va confrunta electoral cu adversari politici.

”Echipa construită în jurul Partidului Mișcarea Populară, care va trece prin focul electoral al alegerilor din data de 27 septembrie 2020, este una echilibrată, care are în componență tineri cu dorință de muncă, atât oameni de administrație, cât și medici, profesori, reprezentanți ai comunităților turco-tătare (membri ai acestora, dovedind în acest sens susținerea reală pe care o are Mișcarea Populară în rândul comunității).

Faptul că Mișcarea Populară este un partid unionist este dovedit prin faptul că pe listele partidului sunt și candidați din Basarabia.

Partidul Mișcarea Populară a hotărât ca la această confruntare electorală să-și desemneze pentru candidatura pe funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța o femeie, în persoana doamnei profesor Ioana-Florentina Reșit.

Ioana Reșit a candidat pe lista de consilieri locali ai Partidului Mișcarea Populară în anul 2016, fiind un membru activ al partidului, și care a avut susținerea colegilor în desemnarea candidaturii pentru președinția Consiliului Județean Constanța.

Pentru funcția de primar, Partidul Mișcarea Populară îl va susține pe Claudiu-Iorga Palaz, președintele organizației PMP Constanța.

Considerăm că experiența de peste 20 de ani în administrație a domnului Claudiu Palaz, în slujba constănțenilor, este principalul atú pentru care a fost desemnat în lupta pentru Primăria Constanța.

Suntem convinși că în această confruntare constănțenii vor vota în primul rând un om de administrație și după aceea se vor gândi să desemneze un candidat ales doar politic.

Pe 27 septembrie, constănțenii sunt rugați să vină la urne și să aleagă liber oameni de administrație!”, se arată într-un comunicat PMP Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.