Candidatul PMP Aurelian Dumitrașcu, amendat pentru ”continuarea” campaniei pe Facebook. ”Trebuie să ștergem ce am postat în campanie de teamă să nu fim sancționați?”

0
1847
Costel Aurelian Dumitraşcu
Aurelian Dumitrașcu, foto: Focus PRess

Candidat PMP pentru Parlamentul României, Aurelian Dumitrașcu a fost sancționat, duminică, pentru că ar fi continuat campania electorală în mediul online. Potrivit acestuia, este vorba despre o postare mai veche, nicidecum recentă.

Am fost căutat și sancționat de Poliția Națională Năvodari pentru că, consideră ei, am continuat propaganda electorală după încheierea acesteia. Când am văzut procesul verbal și am cerut explicații privind modul în care au constatat acest lucru, mi s-a arătat un print-screen cu profilul meu de facebook unde aveam o poză cu “ȘI EU VOTEZ ECHIPA BĂSESCU-PALAZ”.

Acea poză a fost postată pe facebook în timpul campaniei electorale, la fel ca și alte zeci de poze și postări prin care îndemnam oamenii să voteze cu partidul din care fac parte! Acum ce facem, toți membrii partidelor trebuie să ștergem ce am postat și distribuit în timpul campaniei electorale de teamă să nu fim sancționați? Să ștergem și postările din campaniile din 2016? Voi contesta procesul verbal în instanță pentru că mie unul nu mi se pare corect. În plus, din câte am citit în comunicatul dat de IPJ, sunt singura persoană sancționată pentru acest lucru din tot județul. Iar postări ca ale mele au membrii tuturor partidelor!”, ne-a declarat Aurelian Dumitrașcu.

Potrivit IPJ Constanța, ”Astăzi, în  jurul orei 08.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat despre faptul că, pe o rețea de socializare, un bărbat a continuat campania electorală, prin aceea că ar fi îndemnat alegătorii să voteze anumiți candidați la Camera Deputaților și a Senatului. Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.500 de lei, conform Legii nr. 208/2015”.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.