Capelă nouă în cimitirul musulman. Muftiul: Avem finanţare de la Secretariatul pentru Culte, de la Primărie, sperăm să ne ajute şi CJC

0
1319

Muftiatul Cultului Musulman a reuşit să obţină pentru comunitate înfiinţarea unui cimitir în apropiere de Valu lui Traian. Obiectivul era unul important pentru musulmani, având în vedere că în vechiul cimitir din Constanţa nu mai există locuri de veci.

Pe lângă aceasta, Muftiul Cultului Musulman, Iusuf Muurat, anunţă că a început şi proiectul de construire a unei noi capele la cimitirul musulman.

„O parte din finanţare am primit-o de la Secretariatul pentru Culte, o parte de la Primăria Constanţa şi sperăm să ne ajute şi Consiliul Judeţean Constanţa, pentru amenajarea a 450 de metri liniari de drum”, a declarat şeful Cultului Musulman din România. “Le mulţumesc tuturor celor care se implică în acest proiect. În 3 luni de zile sperăm ca musulmanii să aibă un nou cimitir, conform normelor în vigoare”, a adăugat Iusuf Muurat.

UPDATE:

Pe ordinea de zi a şedinţei care a fost convocată pentru data de 30 iunie, figurează un proiect privind “alocarea unei sume din bugetul local pentru acordarea unui sprijin financiar Muftiatului Cultului Musulman”.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.