Cătălina Mihai, actriță la Teatrul de Stat Constanța, a primit premiul pentru „tinere speranțe“ la Gala Premiilor Gopo

0
1233
Actrița Cătălina Mihai de la Teatrul de Stat Constanța a fost premiată la Gala Gopo 2020. FOTO Facebook

Gala Premiilor Gopo, evenimentul care celebrează și recompensează anual cele mai importante realizări cinematografice din România, a avut loc pe 29 iunie, într-o nouă formulă, adaptată condițiilor actuale, la Verde Stop Arena. Este prima ediție outdoor din istoria Galei Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană.

Cea de-a 14-a ediție a Galei Premiilor Gopo, programată pe data 24 martie, a fost amânată, în contextul tuturor măsurilor de restricție, siguranță și prevenție adoptate de autorități în această primăvară.

„Industria cinematografică a fost profund afectată de criza economică generată în contextul pandemiei. Iar Gala Premiilor Gopo, care sărbătorește realizările cinematografiei românești din anul precedent, dorește să atragă atenția și asupra situației acestui domeniu important atât pentru cultura, cât și pentru economia românească. Evenimentul dedicat industriei cinematografice se va desfășura în condiții de maximă siguranță pentru participanți, în aer liber, respectând toate măsurile de protecție impuse de autorități” a declarat Alexandra Boghiu, coordonator al Galei Premiilor Gopo.

Unul dintre premiile Galei a ajuns la Constanța, după ce Cătălina Mihai, actriță a Teatrului de Stat Constanta, a primit premiul pentru „tinere speranțe” pentru rolul principal din filmul „Heidi”!

Cătălina Mihai a absolvit Facultatea de Teatru și Cinematografie în 2019, anul în care a jucat și în filmul  „Heidi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.