Cătălina Ponor are interzis să se apropie de lotul gimnastelor române

0
1030
Cătălina Ponor. FOTO Facebook/Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Un episod revoltător s-a petrecut sâmbătă la Campionatele Mondiale din Belgia: Cătălina Ponor, una dintre marile campioane ale României, nu a avut voie să se apropie de componentele lotului României.

Patrick Kiens, coordonatorul reprezentantelor noastre, ar fi făcut o reclamaţie către Donatella Sachi, preşedintele Comitetului Tehnic Feminin, prin care a cerut ca Ponor stea la distanță.

Cătălina Ponor s-a apropiat de una dintre fetele din lotul nostru în ideea de a discuta cu ea despre anumite lucruri care ţin de evoluţia acesteia. Cert este că după acest moment, fosta gimnastă s-a trezit cu o reclamaţie la Donatella Sachi, venită chiar din partea olandezului Patrick Kiens, antrenorul României, scrie stiripesurse.ro

„Este incredibil ce se întâmplă în Belgia. Acest no-name care îşi arogă dreptul de a conduce acum lotul României a avut tupeul inimaginabil să o tragă la răspundere pe Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din toate timpurile. Acest domn Patrick ar trebui, înainte de toate, să facă cerere de audienţă la Ponor pentru a dialoga cu ea. Ce o să se întâmple în momentul în care Nadia Comăneci se va apropia de fete? Va reacţiona la fel? Aşa ceva este de necrezut! Inimaginabil”, a comentat un apropiat la lotului României.

Antrenorul Patrick Kiens are în trecutul său acuzații de abuz cel puțin verbal asupra gimnastelor de la clubul său din Olanda. „Gogoașă, brioșă, budincă sau chiar porc gras” erau numite micuțele sportive de actualul antrenor al României.

Cătălina Ponor nu face parte din delegația țării noastre, ea fiind invitată la Campionatul Mondial de gimnastică în calitate de reprezentant al atleţilor la nivelul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, funcţie pe care o ocupă de 2 ani.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.