Caz elucidat în cazul fostului ministru Anca Boagiu: un escroc cerea bani în numele ei, imitându-i vocea

0
152
Mesaj de multumire al Ancai Boagiu catre politisti

Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, a mulțumit public polițiștilor din Capitală, pentru rezolvarea unui caz care o privea în mod direct. Este vorba despre demascarea unui impostor care îi imita vocea și solicita bani de la diverse persoane fizice, pentru o așa-zisă cauză nobilă.

Redăm în continuare mesajul integral, postat pe pagina personală de facebook.

Mulțumesc public Poliției Române, în mod special polițiștilor de la secțiile 5 și 2 din sectorul 1 și secția 8 din sectorul 2, pentru operativitatea cu care a fost soluționată plângerea pe care am făcut-o pentru demascarea și prinderea impostorului escroc Varga Romi.
Acesta, imitând vocea mea, se prezenta drept “Anca Boagiu, fostul ministru al transporturilor” și cerea sume consistente de bani pentru “un băiat sărac de la cămin care, daca nu își plătește datoria, va fi dat afară”.
Mulțumiri speciale tuturor persoanelor care au fost apelate și care m-au anunțat.
Mulțumiri la superlativ dlui Wargha Enayati, d-nei Ioana Teodorescu și dnei Diana Morar împreună cu care, urmare a plângerii pe care am depus-o la secția 5, cu mult simț civic, implicare și curaj, în doar trei zile (de vineri până luni seară), am reușit să oprim acest escroc care a fost arestat ieri de către polițiști.
Cred cu tărie că, dând dovadă de spirit civic, implicându-ne în viața comunității, cu sprijinul instituțiilor abilitate ale statului, și fără răutate, doar respectând o conduită decentă în societate, putem soluționa multe situații neplăcute din viețile noastre.
Mii de mulțumiri tuturor!

PS. Chiar dacă situația a fost extrem de neplăcută sunt onorată si bucuroasă că am avut ocazia să cunosc toți oamenii minunați cu care am interacționat în aceste zile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.