Cazul copilului omorât de câine la Mangalia: ce spun reprezentanții IPJ Constanța

2
1045
Foto cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 11.30, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 3 ani, ar fi fost mușcat de către câinele familiei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine din rasa presa canario, înregistrat, care era ținut într-un țarc din curtea locuinței.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul zilei de astăzi, bunica minorului a intrat în țarc pentru a hrăni câinele, iar în acel moment, copilul s-ar fi strecurat pe lângă aceasta, fiind mușcat de câine.

Copilul a fost transportat la spital unde, din nefericire, a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

D.A.

2 COMENTARII

  1. Cercetați mai bine cazul și propietarul câinelui care nu era tatăl copilului ci al soției din altă relație și îl doare în cot de acel copil .

  2. Cercetați mai bine cazul și propietarul câinelui care nu era tatăl copilului ci al soției din altă relație și îl doare în cot de acel copil . Dacă eram tatăl copilului îl dădeam în judecată pe propietarul câinelui și mama copilului și îi lăsăm în fundul gol pe stradă și vinovatul la pușcărie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.