Cazurile de coronavirus, în creștere pe litoral. O tânără angajată la o terasă în Vama Veche, ar fi fost depistată pozitiv!

3
11504

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 352 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 19 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 313 pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița).

În acest moment, mai sunt 79 de persoane internate, dintre care 65 din județul Constanța și 14 din Tulcea și Ialomița. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 41 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.297 de persoane în izolare la domiciliu.

În plus, Focus Press reamintește petrecerile din Vama Veche, încă de la ridicarea stării de urgență, unde nu a fost respectată distanțarea, iar în cursul zilei de sâmbătă 20 iunie a.c., o angajată a unui bar a fost depistată pozitiv. Informația obținută in exclusivitate de ziarul Focus Press a fost confirmată de autorități.
Tânăra lucra ca barman și este din București
.

Polițiștii și jandarmii s-a deplasat la fața locului pentru a-i pune în vedere patronului să închidă temporar terasa, iar angajații să meargă în izolare pentru următoarele 14 zile.

Totodată, mai precizăm și cazurile de infectare în instituțiile publice locale constănțene. În două zile, trei angajați din trei primării au fost depistați pozitiv COVID-19: Năvodari, Constanța și Mangalia.

L.M., A.C.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.