Ce au mai depistat polițiștii în trafic: doi șoferi cu alcool ”la bord”, plus unul care conducea fără a avea permis

0
152
Foto: Cătălin Schipor

Polițiștii care acționează în partea de sud a județului, în zona Mangalia, au depistat două persoane în timp ce conduceau, unul fiind sub influența băuturilor alcoolice, al doilea neavând permis de conducere pentru nici o categorie.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat, la data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot în aceeași zi, dar câteva ore mai târziu, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe raza comunei 23 August, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel de infracțiuni ”se poartă” și la Constanța. Astfel, luni, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.  

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.